Glas plaatsen voor en door professionals


Glas plaatsen door Atelier Inter Design uit Bocholt (Limburg): als je kiest voor kwaliteit, duurzaamheid, flexibiliteit en glasheldere afspraken. Glaswerken produceren wordt steeds uitgevoerd in eigen atelier. Glas plaatsen gebeurt door onze eigen montagedienst van opgeleide vakmensen.

Offerte dubbele beglazing of driedubbel glas

Ons glasbedrijf in Limburg

Glas laten plaatsen door Atelier Inter Design?


U beschikt bij Atelier Inter Design over een ruime keuze aan glas toepassingen voor zowel interieur (bv glazen deuren en glazen wanden) als exterieur (bv gevelbeglazing). Atelier Inter Design is een specialist in glasbewerking, zowel voor de professionele als de particuliere klant. U kan bij ons terecht voor maatoplossingen op gebied van van glazen deuren en glazen wanden, interieurglas, glasbewerking, spiegels, figuurbeglazing en alle soorten van isolatieglas. Naast kwaliteit, dragen wij ook service hoog in het vaandel. Wij luisteren naar uw wensen en geven u advies. Vervolgens meten wij alles op en schakelen we onze eigen montagedienst in om het glas te plaatsen.

Offertedienst en opmetingen


Atelier Inter Design zorgt steeds voor een gedetailleerde en vrijblijvende offerte voor uw glas, volledig op maat van de klant. Dankzij onze jarenlange ervaring in de sector, kunnen wij u voorzien van gepast en correct advies bij het gebruik van glastoepassingen in uw interieur. In het geval van een samenwerking, meten onze gespecialiseerde medewerkers vervolgens uw ruimte op. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing voor uw bedrijfspand of woning en bespreken we alle mogelijkheden. Ons team is steeds op de hoogte van de meest recente interieurtrends, materialen en technieken.

Glas plaatsen - Keukenglas
Ons glasbedrijf: glas plaatsen door montagedienst

Glas plaatsen door eigen montagedienst


Wij beschikken over een eigen team van gekwalificeerde vakmensen in glas plaatsen die op een professionele manier glas plaatsen en montages uitvoeren op gebied van glasinterieur. Het glas wordt in eigen beheer gemaakt, volledig op maat naar uw wensen. Hierdoor kan Atelier Inter Design een mooi afgewerkt glasproduct garanderen mét een optimale levensduur.

Eigen transportdienst


Atelier Inter Design uit Bocholt (Limburg) staat garant voor een stipte en correcte levering, het hele jaar door. Al onze leveringen gebeuren voornamelijk met eigen voertuigen. Ons transport team streeft iedere levering naar een vlekkeloze rit en probleemloze lossing.

Ons glasbedrijf
Ons glasbedrijf in Limburg

Service na verkoop


Uiteraard kan u beroep doen op Atelier Inter Design voor eventuele herstellingen, al dan niet inbegrepen in onze fabrieksgarantie. Indien u een vraag of opmerking heeft over een bepaald product, kan u altijd bovenstaand contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen met ons gespecialiseerd team gedurende de kantooruren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor glas plaatsen. Voor verdere informatie of advies kan u ons altijd contacteren via het contactformulier op onze website of ons meteen bellen.